1. HABERLER

  2. KİTAP FUARI AÇILIYOR

KİTAP FUARI AÇILIYOR

Halkapınar Kaymakamlığı ”Kitapla Buluşma Vakti Projesi” kapsamında 22-23 Mayıs tarihlerinde kitap fuarı düzenleyecek.Halkapınar Kaymakamlığı’nın...

A+A-

Halkapınar Kaymakamlığı ”Kitapla Buluşma Vakti Projesi” kapsamında 22-23 Mayıs tarihlerinde kitap fuarı düzenleyecek.

Halkapınar Kaymakamlığı’nın ”Kitapla Buluşma Vakti” projesi kapsamında düzenleyeceği Kitap fuarında, ekonomik yönden düşük gelire sahip öğrencilere, kitap okuma ve harçlıklarından tasarruf yapma alışkanlığı kazandırılmak istendiği ifade edildi.

Kitap fuarında, Öğrencilerimize okuma standardını, geleneğini, davranışını, kültürünü aşılamak istediklerini ifade eden Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Halkapınar gibi küçük bir ilçede ilk defa Kitap fuarı açılacağına dikkat çekti.

Kocabey, ”İlçe Mİlli Eğitimi Müdürlüğünce dağıtılan kumbaralara öğrencilerimiz harçlıklarından arttırdıkları birikimleri ile tasarruflu olma ve biriktirdikleri bu paralar ile kitap okumak için para ayırma, harcama alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi.

tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığı kavramlarını eğlenceli bir etkinlik aracılığıyla Kitap fuarı ile öğrencilere benimsetilmesini hedeflediklerini ifade eden Kocabey, ”22-23 Mayıs 2014 tarihinde Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenecek Kitap Fuarına tüm öğrenci veli ve duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Sosyal ve ekonomik standartlar açısından düşük koşullarda yaşayan, eğitim gören bir çok öğrenciye destek olmak isteyen duyarlı vatandaşları da fuarda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

54776765865858-250x250

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.