1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kıymetli Partililerimiz, Değerli hemşehrilerimiz
Kıymetli Partililerimiz, Değerli hemşehrilerimiz

Kıymetli Partililerimiz, Değerli hemşehrilerimiz

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamasında mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçunun Cumhur İttifakının adayı oldu dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı Seçimlerinde mevcut Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu Cumhur İttifakımızın adayı olarak belirlenmiş ve kesinleşmiştir.

Bu açıklamadan sonra özellikle bizlere, Cumhur İttifakımıza büyük görevler düşmektedir. Teşkilatımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyesi A. Adaylarımıza, Milletvekili Adaylarımıza, Milletvekili Aday Adaylarımıza, Milliyetçi Hareket Partisinin Yan Kuruluşlarına topyekün vargücümüz ile gündüz vakti durmayacak, gece vakti uyumayacak, içimizde tefrikaya meydan vermeyeceğiz, nefret ve nifak ekmek isteyenleri, tezgah ve tezvirat üretenleri dışımıza atacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi mahcup etmeyecek, Ereğli’de 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılını da Cumhur İttifakının zaferiyle taçlandıracağız.

Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu ile Üretken Belediyecilik anlayışına devam diyecek, Türk ve Türkiye hasımlarının uykularını kaçırıp, üç hilali göndere çekecek, Türk asrına Cumhur İttifakı damgasını Ereğli’de vuracağız Allah’ın izniyle.

Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Çalışma bizden mükafat millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına Cumhur İttifakının muazzam muzafferiyetiyle kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Mahalli İdarelerde güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir.

Rabbim niyetimizi salih, nasibimizi hayr eylesin.

Son olarak, Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu beyefendiye hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, süreçte siz değerli hemşehrilerimizle buluşmayı heyecanla bekliyorum.

97e5536b-2cda-4b1c-b036-86d44398aa31.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.