1. HABERLER

  2. KONYA

  3. 'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü
'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü

'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Konya'da, R.Ş. (18), kız meselesi nedeniyle parkta buluşup tartıştığı M. D. (18) tüfekle vurarak öldürdü. R. Ş. ve olaya karıştığı öne sürülen M. E. ve kardeşi F. E., gözaltına alındı.

A+A-

Demirtaş'ın öldüğünü duyup hastaneye gelen yakınları ile polis arasında yaşanan gerginlik biber gazıyla müdahale edilerek sona erdi.

Olay, Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi Uzunmehmet Sokak'ta meydana geldi. R. Ş., yanına arkadaşları M. E. ve F. E.'yi de alıp, iddiaya göre aralarında daha önceden kız meselesi nedeniyle husumet bulunan M.D. ile parkta buluştu. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine R. Ş., tüfekle  M.D.'a ateş açtı. Göğsünden yaralanan M.D. kanlar içerisinde kalırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ağır yaralanan M.D, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.D, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kaçan R. Ş. ve olaya karıştığı öne sürülen M. E. ve kardeşi F. E.yi gözaltına aldı.

Öte yandan, M. D.'ın yaşamını yitirdiğini duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Bu arada polisle, yakınları arasında gerginlik yaşandı. Kalabalığa biber gazıyla müdahale eden polis,  gerginliğin yaşanmasına neden olduğu önü sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.