1. HABERLER

  2. KIZININ İSMİNİN YAŞATILMASINI İSTİYOR

KIZININ İSMİNİN YAŞATILMASINI İSTİYOR

Geçtiğimiz yıllarda Türkmen Köyü Kavşağında bir kamyonun çarpması sonucunda hayatını kaybeden 12 yaşındaki Tuğçe Çöne’nin babası Altan Çöne...

A+A-

Geçtiğimiz yıllarda Türkmen Köyü Kavşağında bir kamyonun çarpması sonucunda hayatını kaybeden 12 yaşındaki Tuğçe Çöne’nin babası Altan Çöne kızının isminin yaşatılmasını istiyor.

20 Kasım 2008 tarihinde Konya Adana Karayolu Türkmen Köyü Yol kavşağında karşıdan karşıya geçtiği sırada bir kamyonun çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Tuğçe Çöne’nin babası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada kızının isminin yetkililer tarafından yaşatılmasını isteyen acılı baba Altan Çöne, “ Kızımı genç yaşta kaybettim. Arkadaşına ders çalışmaya gitmişti. Ders çalıştıktan sonra karşıdan karşıya geçerken bu olay oldu. Ne diyelim. Takdir Allahın” diye konuştu.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkmen Yolu kavşağına yapılacak köprülü kavşağı duyduklarında çok sevindiklerini belirten Çöne, yapılacak bu kavşağa kızlarının ismini verilmesini istediklerini, isteklerinin olması durumunda çok sevineceklerini kaydetti.

Çöne, kavşağın biran önce yapılmasında fayda olduğunu bildirdiği açıklamasında “ Bizim canımız yandı. Başkalarının canı yanmasın. Bu kavşağın kazaların önüne geçeceğini düşünüyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.