1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Koçak’tan Emirgazililer Festivaline Davet
Koçak’tan Emirgazililer Festivaline Davet

Koçak’tan Emirgazililer Festivaline Davet

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Emirgazi, Ereğli ve Bütün Bölge halkını 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan 4. Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma Kültür Etkinlikler Festivalinde buluşmaya davet etti.

A+A-

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Emirgazi, Ereğli ve Bütün Bölge halkını 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan 4. Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma Kültür Etkinlikler Festivalinde buluşmaya davet etti.

Emirgazi’nin çalışkan, başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Nurişen Koçak yaptığı açıklamada, Bu yıl 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan 4. Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma Kültür Etkinlikler Festivalin deki amacı Koçak, şöyle ifade etti. Doğup büyüdükleri toprakları çeşitli vesiler le Memleketini terk etmiş hemşerilerimizin yılda bir gün de olsa düzenleyeceğimiz, Buluşma ve Kaynaşma Kültür Etkinlikler Festivaline vesile kılarak Emirgazi’ye gelerek eşiyle dostuyla görüşmesini sağlamaktır dedi.

Bölge halkı başta olmak üzere Emirgazi dışında olan ve sıla özlemi çeken hemşerilerimizin sabırsızlıkla Bu özel günü beklediklerini ve bu buluşmadan mutlu olduklarını ifade eden Koçak, düzenlenecek olan etkinlik programını ise şöyle açıkladı.

Bu yılkı kutlamaların 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Emirgazi’nin Gölören Mahallesinde yapılacağı belirtti. Her yıl artan ziyaretçi sayısı ile bölgede gıpta edilen geniş katılımlı tek festival olma özelliğini koruyor.

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak yapılacak olan festivalde çok sayıda bölgemizin kendi çocuklarının oluşturduğu bir birinden değerli mahalli sanatçıyı dinleme fırsatı olacağını ve bunun yanı sıra Deniz Toprak ve Ankaralı Ayşe Dinçer Konserleriyle ve Belediye çadırında düzenlenen İkramlarla Bölge halkı ve Emirgazili hemşerilerimiz hoşça bir vakit geçirecekler dedi.

Nurişen Koçak açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı. Emirgazi İlçesinin Gölören Mahallesinde 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan, Festivalimize Gurbette olan hemşerilerimizi bekliyoruz diyerek buluşmaya davet etti.

İnşallah davetimize icabet ederler bu coşku dolu, Buluşma ve kaynaşma festivalinde birlikte oluruz dedi.

Açılış;

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Protokol Konuşmaları

-Emirgazi Kendi Değerleri ile Buluşuyor ’’Yerel Sanatçılarımız’’

-Belediye Çadırında Yöresel ikram

-Deniz Toprak Konseri

-Ankaralı Ayşe Dinçer Konser

-Kapanış

-Tarih: 13 Mayıs 2017 Cumartesi

-Saat: 10.00 Gölören Mahallesi

-Emirgazi / Konya

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.