1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kod Adı Botan Olan Uyuşturucu Baronu Adana'da Yakalandı
Kod Adı Botan Olan Uyuşturucu Baronu Adana'da Yakalandı

Kod Adı Botan Olan Uyuşturucu Baronu Adana'da Yakalandı

Uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik olarak yapılan operasyonla ilçemiz Ereğli'de 16 kişi gözaltına alınmıştı.

A+A-

Uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik olarak yapılan operasyonla ilçemiz Ereğli'de 16 kişi gözaltına alınmıştı.

Ereğli merkezli eş zamanlı olarak yapılan operasyonda Adana'da yakalanan ve kod adı Botan olan F.K isimli zanlı, Ereğli’ye getirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotikle Mücadele Şubesi ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı başarılı ve titiz çalışma ile uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen şebekeyi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 20 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ekipler, sabah saatlerinde, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda B.E., S.Ö., M.Ö., U.U., A.K.B., C.Ö., O.Ö., N.Ş., M.C., O.Y., F.K., S.K., O.Y., M.O., E.A. ve M.B. isimli kişiler Ereğli’de gözaltına alındı.  Adreslerde yapılan aramalarda; 33 paket satışa hazır 55.61 gram eroin, 40 paket 258.06 gram esrar ile 20 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ereğli’de yapılan operasyon kapsamında 16 kişi, gözaltına alınırken, 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

KOD İSİM KULLANMIŞ

Diğer dört kişi ise edinilen bilgilere göre Adana, Antalya ve Eskişehir illerinde eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı. Bir kişinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

Adana ilinde Ereğli polisinin de katıldığı operasyonda, ele geçirilen kod adı Botan olan F.K isimli şüpheli, Adana’da yapılan başarılı operasyon ile yakalanarak Ereğli’ye getirildi.

Polis ekiplerini zehir tacirlerine karşı gençliğimizi koruma adına fedakârca yapılan çalışma dolayısı ile kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.