1. HABERLER

  2. “KÖKSAL BAŞKAN” SLOGANLARI YERİ GÖĞÜ İNLETTİ

“KÖKSAL BAŞKAN” SLOGANLARI YERİ GÖĞÜ İNLETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Hacı Mustafa Mahallesinde 2 bin kişilik bir kalabalığa hitap etti. Hacı Mustafa...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Hacı Mustafa Mahallesinde 2 bin kişilik bir kalabalığa hitap etti. Hacı Mustafa Mahallesinde Filorinalı’yı havai fişeklerle karşılayan Hacı Mustafa Mahallesi sakinleri, “Köksal Başkan” sloganları ile yeri göğü inletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Hacı Mustafa Mahallesinde görkemli bir kalabalıkla düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Havai fişeklerle ve sloganlarla karşılanan Köksal Filorinalı, Hacı Mustafa Mahallesinin, CHP’nin kalesi olduğunu belirttiği konuşmasında, AKP ve MHP’nin yaptırdığı anketlerde CHP’nin birinci çıktığını vurguladı ve şunlara yer verdi: “Hacı Mustafa Mahallesi, CHP’nin kalesi olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bizler, Ereğli’de AKP ve MHP’nin yaptırdığı anketlerde birinci çıkmanın verdiği mutlulukla, sizlerin de desteği ile daha fazla çalışıyoruz. Belediye Başkanı olduktan sonra da yine sizlerden alacağımız güç ve destekle sizler için gece gündüz çalışacağız. Bizler, Hacı Mustafa Mahallesine bir parkı bile çok görenlere karşı hesap soracak olan sizlerle birlikte çıktığımız bu yolda zafere ulaşacağız. Onların verip de tutamadığı sözleri bizler yerine getireceğiz” dedi.

Hacı Mustafa Mahallesindeki coşkulu kalabalık, Filorinalı’nın konuşmasının ardından Bülent Güney konseri ile devam etti. Köksal Filorinalı, Hacı Mustafa mahallesinden tam destekle ayrılırken, Hacı Mustafa mahallesi sakinleri de “Köksal Başkan” sloganları ile Filorinalı ve ekibini uğurladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.