1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Komek’ten Anlamlı Doğum Günü Kutlaması!
Komek’ten Anlamlı Doğum Günü Kutlaması!

Komek’ten Anlamlı Doğum Günü Kutlaması!

KOMEK Ereğli Şubesi Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Ereğli’ye gelen ve doğum günü geçen depremzede çocuklara doğum günü kutlaması düzenledi. 

A+A-

KOMEK Ereğli Şubesi Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Ereğli’ye gelen ve doğum günü geçen depremzede çocuklara doğum günü kutlaması düzenledi. 
Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından var gücüyle yardım seferberliği başlatan KOMEK Ereğli Şubesi, deprem sonrası Ereğli’ye gelerek yerleşen vatandaşları da unutmayarak yardımlarına devam etti. 
Yardımların yanında çocuklara yönelik çalışmalarda düzenleyen KOMEK Ereğli Şubesi, Ereğli KYK Kız Yurdunda kalan depremzede çocuklara temsili doğum günü sürprizi yaptı. Deprem sonrası doğum günleri geçen ve yaklaşan tüm çocuklara için düzenlenen doğum günü etkinliğinde, çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli oyunlarda düzenlendi. 
Ereğli KYK Kız Yurdu bahçesinde gerçekleşen doğum günü etkinliğinde çocuklar müzik eşliğinde yüz boyama, kaligrafi, akıl ve zeka oyunları, resim yapma, ip atlama, taş boyama, el baskı, halat çekme gibi çalışmalar ile eğlenceli vakitler geçirirken, çocuklara maskot ve palyaçoda eşlik etti. 
Eğlence dolu dakikaların ardından Ereğli KOMEK Şubesi tarafından hazırlanan pasta ve kekler ile birlikte çocukların temsili olarak doğum günleri kutlandı. 
“YARALARI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Düzenlenen doğum günü etkinliği sonrası açıklama yapan KOMEK Ereğli Şube Müdürü Murat Candan; “Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından hayatını kaybedenleri anıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremlerin ardından tüm Türkiye olarak devlet ve millet el ele vererek yaraları sarmaya çalışıyoruz. KOMEK Ereğli Şubesi olarak da depremin ilk anından itibaren var gücümüzle mücadele ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Depremlerin ardından yaraları sarmak içinde mücadele ediyoruz. Bu kapsam da Ereğli’ye gelerek yerleşen ailelerimize kurum olarak yardımcı olmaya çalıştık. Şimdi ise çocuklarımıza yönelik bir çalışma gerçekleştirerek onların eğlenmesini acılarından uzaklaşması gerektiğini düşünerek doğum günü etkinliği düzenledik. Emeği geçen tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-001.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-002.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-003.jpgkomekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-004.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-005.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-006.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-007.jpgkomekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-008.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-009.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-010.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-011.jpgkomekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-012.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-013.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-014.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-015.jpgkomekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-016.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-017.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-018.jpg

komekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-019.jpgkomekten-anlamli-dogum-gunu-kutlamasi-020.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.