1. HABERLER

  2. KÜLTÜR

  3. KONYA BASIN'I EREĞLİ'DE
KONYA BASIN'I EREĞLİ'DE

KONYA BASIN'I EREĞLİ'DE

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı tarafından, Ereğli ilçesine Basın Mensuplarının katılımıyla düzenlenen Kültür ve Tanıtım Gezisi çok sayıda gazetecinin katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı tarafından, Ereğli ilçesine Basın Mensuplarının katılımıyla düzenlenen Kültür ve Tanıtım Gezisi çok sayıda gazetecinin katılımıylagerçekleşti.

2-145.jpg

Ereğli ilçesine düzenlenen Kültür ve Tanıtım Gezisine, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur,Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zübeyir Dursun, Metro TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Atmaca ve çok sayıda basın mensubunun katılımıyla yapıldı.

Ereğli İlçe Belediyesi tarafından, Konya’da görev yapan Basın Mensupları,Kültür ve Tanıtım Gezisi kapsamında Ereğli belediyesinin konuğu olduğu gezi programında gazeteciler Ereğli ilçesinde misafir edildi.

3-124.jpg

Ereğli İlçesine gelen gazeteciler Ereğli Belediyesi’nin destek verdiği gezi programına katılan basın mensupları, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Başkan Yardımcıları Adem Erdal ve Ahmet Demirtaş ve Belediye çalışanları tarafından Ereğli’de Oğuz Ata tesislerinde misafirlere sabah  kahvaltısı verildi.Daha sonra Belediye başkanı Özkan Özgüven ve Başkan yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirilen gezi programında İlçenin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret edildi.Ereğli’de belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar Başkan Özgüven tarafından bizzat basın mensuplarına yerinde gösterilerek tanıtıldı. Özgüven, yapmış olduğu çok sayıda hizmeti olumsuz hava şartlarına rağmen gazetecilerle paylaştı, Başkan Özkan Özgüven Basın mensuplarına kendisi tarafından yapılan sunumlarla, tarihi mekânlar ile sosyal belediyeciliğin en güzel şekilde icra edildiği bir birinden değerli kalıcı hizmetleri basına tanıttı. Oğuz Ata tesislerinde gerçekleştirilen çok sayıda faaliyetleri tanıtımının ardından yapımı halen devam etmekte olan devlet demiryolları parkının ve oradaki restorasyon çalışmasını da yerinde gören Özgüven ve gazeteciler, sonrasında ise Doğa harikası İvriz’e gidilerek Hitit kabartması ziyaret edildi.O doğa harikası güzelliği gören basın mensupları hayranlıklarını bir birleriyle paylaşarak o güzelliği ölümsüzleştirdiler.

4-100.jpg

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ve Basın mensuplarından oluşan heyet sonrasında ise Ereğli İlçesinde bulunan ve restorasyon çalışması sürmekte olan tarihi yerlerden Rüstem Paşa Kervan sarayı ve Ulu camii ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından ise Ereğli belediyesinin bir başka hizmeti Atatürk kültür parkında olan Atlı spor kulübü ziyaret edildi.Basın mensupları burada ata bindi. Tesislerde verilen yemek sonrasında Ereğli Belediyesi ziyaret edildi.

 

ÖZGÜVEN, HİZMETLERİYLE EREĞLİYİ UÇURDU

Burada başkan Özgüven basın mensuplarının sorularını cevapladı.Özgüven kısa sürede çok sayıda yapmış olduğu güzel ve başarılı çalışmalarıyla takdir aldı.Basın mensupları ise Özgüven'e çalışmalarıyla adeta Ereğli'yi uçurmuşsunuz yanıt ve övgüsünü yaptı.Özgüven gerçekten takdir kazanarak Ereğli’mizi en güzel şekilde temsil etti.

Konya basını ise Belediye Başkanımıza bu gezide verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

BYEGM Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı ve Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e ise bu programa bizzat eşlik ederek vermiş olduğu destekler sebebiyle teşekkür ediyorum dediler.

5-057.jpg11-011.jpg

Gazetecilerden ve Onların bağlı olduğu kurum amirlerinden tam not alan, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven tebrik ediyor ve hizmet yolunda kendisine başarılar dileyerek yolun açık olsun başkan diyor ve Sezar’ın hakkını Sezar’a veriyoruz.

6--.jpg7-029.jpg8-024.jpg9-022.jpg10-014.jpg11-012.jpg12-009.jpg31143667_1665284680192077_1685497303281958912_n-001.jpgdsc_3139-001.jpgdsc_3141.jpgdsc_3148.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.