1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Konya - Bosna Hersek Kardeşliği Büyüyor
Konya - Bosna Hersek Kardeşliği Büyüyor

Konya - Bosna Hersek Kardeşliği Büyüyor

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic ve Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı...

A+A-

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic ve Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Sefik Dzaferovic ile bir araya geldi.

bosna_zyr_1.jpg

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna-Hersek’te çeşitli temaslarda bulundu.

 

Programı kapsamında Bosna-Hersek Kurucu Lideri Aliya İzzetbegovic’in oğlu Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic’i ziyaret eden Başkan Altay daha sonra Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Sefik Dzaferovic ile bir araya geldi.

bosna_zyr_2.jpg

Türkiye Cumhuriyeti ile Bosna-Hersek’in güçlü dostluğu bağlamında Bosna-Hersek genelinde TDBB tarafından uygulanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Altay, dost iki ülkenin geçmişe dayanan köklü bağları bulunduğunu, bu bağları daha güçlendirmek için TDBB olarak çalışmaların süreceğini söyledi.

bosna_zyr_3.jpg

Bakir İzetbegovic ve Sefik Dzaferoviç de TDBB, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya belediyelerinin Bosna Hersek’teki yerel topluluklara verdiği destekten dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.

bosna_zyr_4.jpg

Başkan Altay, Bosna-Hersek temasları kapsamında Maarif Vakfı ile Stari Grad ve Novi Grad Belediye Başkanlarını da ziyaret etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.