1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Konya Büyükşehir Youtube Kanalı’nda Hayat Var
Konya Büyükşehir Youtube Kanalı’nda Hayat Var

Konya Büyükşehir Youtube Kanalı’nda Hayat Var

Konya Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde yoğun olarak kullandığı YouTube kanalında hazırladığı birbirinden farklı içeriklerle Konya’nın kapılarını dünyaya açıyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalı tarihi eserlerden manevi büyüklere, sağlıktan spora, kültürden yemeğe, söyleşilerden tanıtım videolarına, canlı maç yayınlarından sosyal içerikli videolara kadar yüzlerce içerikle geniş kitlelere ulaşıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, YouTube kanalında yayınladığı birbirinden farklı içerikli videolarla Konya’yı dünyaya tanıtıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde birçok etkinliğe ara vermek zorunda kaldıklarını anımsatarak, bu süreçte Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında her yaştan insana hitap eden birbirinden farklı içeriklerle evlere misafir olduklarını ifade etti.

FAYDALI VE EĞLENCELİ İÇERİKLER İLGİYLE TAKİP EDİLİYOR

Konyalıların talepleri doğrultusunda içerikler hazırlamaya özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Altay, “YouTube kanalımızdan hem hemşehrilerimize hem de Konya’yı özleyen herkese ulaşma imkanı buluyoruz. Tarihi eserlerin tanıtımından manevi büyüklerimizin hayatına, sağlıktan spora, yemekten kültüre, söyleşilerden Konya’nın eski el sanatlarına, şeflerin mutfağından sosyal içeriklere, Konya’yı keşfet videolarından tanıtım videolarına, bilimsel içeriklerden belgesellere ve canlı maç yayınlarına kadar hem hemşerilerimizin evlerine misafir oluyor hem de Konya’mızın tarihi ve kültürel zenginliklerini dünyayla buluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, birbirinden değerli sanatçıların ve kültür-sanat insanlarının konuk olduğu, program yaptığı Konya Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalının yeni içeriklerle büyümeye devam edeceğini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.