1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Konya Büyükşehir’den Bisikletle Şehir Turu 
Konya Büyükşehir’den Bisikletle Şehir Turu 

Konya Büyükşehir’den Bisikletle Şehir Turu 

Konya Büyükşehir Belediyesi, bisiklet şehri Konya’da bisiklet kullanımını teşvik etmek, sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve turizme katkı sağlamak amacıyla bisikletle şehir turu düzenledi.

A+A-

Rehberler tarafından katılımcılara Konya’nın tarihi mekanlarının tanıtıldığı tur, YHT Garı’ndan başlayıp Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde sona erdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak, vatandaşları bisiklet kullanımına teşvik etmek ve bisikleti turizmin bir parçası haline getirmek amacıyla rehberler eşliğinde bisikletle şehir turu düzenledi.

Türkiye’nin bisiklet şehri olarak anılmak için çeşitli projeler yürüten ve şehri bisiklet yollarıyla donatan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bisikletle şehir turuna genciyle yaşlısıyla 40 bisiklet sever katıldı.

Spor yapmanın mutluluğunu yaşayan bisiklet severler tura rehberlik eden uzmanlar tarafından Konya’nın tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi sahibi olma fırsatı buldu.

Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan başlayan tur, Büyükşehir Mevlana Kültür Merkezi’nde sona ererken; etkinliğe katılan bisiklet severler, şehir turuna katılmanın ve bisikletle Konya’yı yakından tanımanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi bisiklet turları farklı destinasyonlarda devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.