1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KONYA SPOR LİSESİ'NDEN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA...
KONYA SPOR LİSESİ'NDEN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA...

KONYA SPOR LİSESİ'NDEN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA...

20 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Polonya'nın Ciechanow kentinde devam eden U17 ve Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında mücadele eden okulumuz

A+A-

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konya TOHM sporcusu Medine BİLİCİER, Bayanlar 49 Kg. kategorisinde Koparmada 71 kilo ile Gümüş Madalya, Silkmede 91 kilo ile Gümüş Madalya ve Toplamda ise 162 kilo ile Altın Madalya kazanarak AVRUPA ŞAMPİYONU olmuştur.

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konya TOHM sporcusu Medine BİLİCİER, U17 Halter Avrupa Şampiyonasında kulüplerini, okulumuz Konya Spor Lisesi'ni, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek

Avrupa Şampiyonu olarak ve 2 Gümüş ve 1 Altın Madalya kazanmayı başarmıştır.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Medine BİLİCİER, Avrupa Şampiyonası için çok iyi hazırlandığını belirterek, "Polonya'da Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğim için çok mutluyum. Madalyamı Türk Milletine armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

KONYA SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ VEYSEL DUDU:

Okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Medine BİLİCİER, U17 Halter Avrupa Şampiyonasında 2 Gümüş ve 1 Altın Madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olması, okulumuz ve Konya'mız adına gurur vericidir. Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalyalar kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

-016.jpg1-383.jpgabe3d19d-5088-4910-8daf-46f25e191461.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.