1. HABERLER

  2. KONYA

  3. KONYA TÜRKİYE’NİN MÜNİH’İ OLACAK
KONYA TÜRKİYE’NİN MÜNİH’İ OLACAK

KONYA TÜRKİYE’NİN MÜNİH’İ OLACAK

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından “Cumhurbaşkanlığı Himayeleri”nde düzenlenen

A+A-

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi ile 8. GİV Girişimcilik Ödülleri, TÜGVA ve KOSGEB iş birliği, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası’nın destekleri ile 3-4 Kasım 2021 tarihinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi, Konya’da Başlıyor

Girişimcilik ekosistemine değer katmak, girişimcileri bilgilendirmek, fikir ve projeleri ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirerek projelerin ticarileşmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi’nde 8 oturumda 30’u aşkın fikir önderi, girişim ekosistemini her açıdan ele alacak. Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nin ardından, girişimcilik ekosisteminde büyük ses getiren, bu yıl 670’i aşkın proje başvurusu alan “8. GİV Girişimcilik Ödülleri” töreninde girişimcilerin başvuruda bulunduğu projeler ödüllendirecek.

Ziraat Bankası ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin açılış programında; GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, GİV Genel Başkanı Mehmet Koç, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valisi Vahdettin Özkan, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuşmaları ile yer alacak. Açılış konuşmaları, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla sonlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.