1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Konya Yolunda Trafik Kazası 1 Yaralı
Konya Yolunda Trafik Kazası 1 Yaralı

Konya Yolunda Trafik Kazası 1 Yaralı

​​​​​​​Hafif ticari araç ile Motosiklet’in çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

A+A-

Hafif ticari araç ile Motosiklet’in çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Konya Adana Karayolu üzeri Cahı Mahallesi Ayvatlar okulu civarında meydana geldi. Ereğli istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan Sezgin Ünlü kullandığı Motosiklet ile aynı istikamete seyir halinde olanNüri Akınkayanın kullandığı 42 V 40802 Plakalı Hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Hafif ticari araç sürücüsünün karşı yola dönmek istemesiyle meydana gelen yaralamalı trafik kazasında çarpışmanın etkisiyle tescilsiz motosiklet sürücüsü yaralandı.

konya-yolunda-trafik-kazasi-1-yarali--1.jpg

Olayı, gören çevredeki vatandaşlarkarayoluna savrulan yaralı motosiklet sürücüsünü ezilmekten kazayı gören sürücüler tarafındanson anda kurtarıldı. Daha sonra ise polis ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesilmesiüzerine kaza yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralı motosiklet sürücüsü ise Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu kazada Ereğli Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi örnek bir çalışmaya imza attı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün lambalarının yanmadığı ifadesini polis memurunun dikkati ve tecrübesi sonucu yalan beyan olduğunu yaptığı çalışma sonucu ispatlaması olurken, Bir mağduriyetin önüne geçilmesi oldu.

konya-yolunda-trafik-kazasi-1-yarali--2.jpg

Bizlerde Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekiplerini, Halka güven veren çalışmaları dolayısıyla haksızlığın önüne geçilmesinde göstermiş olduğu başarı nedeniyle Emniyet Müdürü Hakan Uzun’u ve ekibini kutluyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.