1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KONYA’DA DOLANDIRDI, EREĞLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI
KONYA’DA DOLANDIRDI, EREĞLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI

KONYA’DA DOLANDIRDI, EREĞLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI

Kendini savcı olarak tanıtan İmam nikahlı çifti telefonla aynı anda arayan telefon dolandırıcısı, toplam 300 bin lira değerindeki altın ve parayı almak suretiyle dolandırdı. 

A+A-

Konya’nın Meram İlçesinden gerçekleşen bu olayın sonrasında izini kaybettiren şüpheli, Ereğli polis ekiplerince Ereğli’de yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesi Havzan Mahallesi'ndeki evlerinde yaşayan imam nikahlı çift Ayşe Y. ve Hüseyin Ç'nin cep telefonları aynı anda çaldı.
Çifte kendilerini savcı olarak tanıtan ve kimliklerinin kuyumcu soygununda kullanıldığını söyleyen dolandırıcı, evdeki para ve altınlarda parmak izi çalışması yapılması gerektiğini belirtti. İmamlı nikahlı çifti bu sinsi yöntemle kandırmak suretiyle dolandırdı.
Kısa süre içinde eve gelen bir kişi, Ayşe Y'nin 250 bin lira değerindeki altınları ile Hüseyin Ç’nin 50 bin lira karşılığındaki dövizini aldı.
Sırra kadem basan zanlı, Ereğli polisinden kaçamayarak Ereğli’de yakayı ele verdi. Ereğli girişinde uygulama yapan polis ekipleri, Dolandırıcı Ferdi K'nin üzerinde 250 bin lira değerinde altın ve 50 bin lira para buldu. Daha sonra yapılan sorgulama da Ferdi K, parayı Ayşe Y. ve Hüseyin Ç'den dolandırdığını söyleyerek suçunu itiraf etti.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.