1. HABERLER

  2. Konya’da Ereğli Rüzgarı Esti

Konya’da Ereğli Rüzgarı Esti

Halime Demirel Ortaokulu, bu yılda bütün rakiplerini 3-0 lık skorlar la yenerek ikinci kez il birincisi olma gururunu ilçemize yaşattı.21/12/2014 Pazar günü...

A+A-

Halime Demirel Ortaokulu, bu yılda bütün rakiplerini 3-0 lık skorlar la yenerek ikinci kez il birincisi olma gururunu ilçemize yaşattı.

21/12/2014 Pazar günü 13 okul takımının katılımıyla yapılan küçük kızlar masa tenisi Konya il birinciliği müsabakalarında geçen sene il birincisi olan Halime Demirel Ortaokulu, bu yılda bütün rakiplerini 3-0 lık skorlar la yenerek ikinci kez il birincisi olma gururunu ilçemize yaşattı.

Halime Demirel Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Masa Tenisi Antrenörü Engin Altınalan bu seneki hedeflerinin Isparta da yapılacak grup maçlarından birinci çıkarak Türkiye Şampiyonasına katılmak ve Türkiye Şampiyonasında da ilk 4 takım arasına girmek olduğunu söyledi. Engin Altınalan 2014-2015 Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Konya Bayan takımında da Ereğliden 2 oyuncusunun yer alacağını Anadolu Yıldızlar Liginde de öğrencilerinden büyük başarılar beklediğini belirterek; başarıya giden yolda kendilerine destek veren öğrenci velilerine, öğretmen arkadaşlarına, okul idarecilerine ve öğrencilerimizin temellerinin atıldığı masa tenisi kurslarının okulumuzda düzenlenmesine olanak sağlayan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.