1. HABERLER

  2. KOSKİ, EREĞLİ'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

KOSKİ, EREĞLİ'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Genel Müdür İsmail Selim Uzbaş başkanlığında oluşan bir ekip ile Ereğli İlçesi'nde KOSKİ...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Genel Müdür İsmail Selim Uzbaş başkanlığında oluşan bir ekip ile Ereğli İlçesi'nde KOSKİ hizmetleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Genel Müdür Yardımcısı, daire başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Ereğli İlçesi'nde KOSKİ hizmetleri ile ilgili incelemelerde bulundu. Bu kapsamda Ereğli Atıksu Arıtma Tesisi, İvriz su kaynağı, gömme su depo ihtiyacı ve abone hizmetleri konuları değerlendirildi.

İlk inceleme 6360 Sayılı Büyükşehir Kanunu kapsamında KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine başlayan Ereğli Atıksu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirildi. Daha önce tam kapasite arıtma yapamaması, etrafı aşırı rahatsız edici kötü koku yayması gibi sorunlar üzerine harekete geçen KOSKİ, tam kapasite arıtmanın gerçekleşmesi ve etrafa yayılan kötü kokunun bertarafı için çalışma yürütüyor.

Su deposu yapımı konusunda da incelemelerde bulunan heyet, Ereğli İlçesi su depolama kapasitesinin artırımı içinde çalışma başlatılacağını belirttiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş ve beraberindekiler, İvriz su kaynağı kaptaj yapısında incelemelerde bulundular. Kaynağın içine girilerek yapılan incelemelerde mevcut su potansiyelinin daha verimli kullanılması yönünde çalışma yapılması hususunda karar alındı.

KOSKİ Ereğli Atıksu Arıtma Tesisi ve İvriz su kaynağında yapılan incelemelerin akabinde Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret eden KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Genel Müdür Yardımcısı, daire başkanları ve şube müdürleri, Ereğli İlçesi'ne yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.