1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kotan İnşaat O Kamburu Çözdü!
Kotan İnşaat O Kamburu Çözdü!

Kotan İnşaat O Kamburu Çözdü!

Ereğli’de şehrimizin güzide mahallelerinden Pirömer ve Dalmaz mahallerinde bulunan ve yıllar önce inşaat çalışmalarına başlanılan ve bir türlü bitirilemeyen

A+A-

Ereğli’de şehrimizin güzide mahallelerinden Pirömer ve Dalmaz mahallerinde bulunan ve yıllar önce inşaat çalışmalarına başlanılan ve bir türlü bitirilemeyen ve şehrin orta merkezinde adeta bir kambur gibi kalan o inşaatta ki belirsizlik Kotan İnşaat Ayhan Kotan tarafından büyük bir özveri sonrası yapılan çalışma ile çözüldü.

Bu sorunlu inşaattaki yaklaşık 200 kişiye ulaşarak sorunlu binaya el atarak hak sahiplerini bir araya toplayan Kotan İnşaat içinden çıkılmaz olan o büyük bir sorunu yaptığı büyük uğraş sonrasında çözdü.

An itibarıyla belirsizlik yerini gülen yüzler bırakmış görünüyor. Bizlerde İnşaat alanındaki faaliyetlerin son sürat devam ettiğini gördük ve devam eden inşaat sahasındaki çalışmaları yerinde inceledik gördük ve gördük ki Ereğli’de görüntü kirliliğine sebep olan o inşaat kısa sürede bitirilerek teslim edilecektir.

Kotan inşaat sahibi Ayhan Kotan yaptığı açıklamada şunları belirtti; yaklaşık 12 yıl önce başlayan ve yapımı tamamlanmayan 7 blok tan oluşan Pirömer ve Dalmaz mahalleri inşaatlarını 200 kişiye yakın hak sahiplerini toplayarak inşaatın devamına yapmaya karar verildi.

Ayhan Kotan, Allah’ın izni ile 2017 yılı sonu ile itibariyle inşaatları teslim edeceğiz, güzel Ereğlimizebu bölgede güzel görüntüler kazandıracağımız için mutluyuz ayrıca hak sahiplerinin verdiği destek ve anlayışlarından dolayı da onlara şahsım ve firmam adına teşekkür ederim. Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.