1. HABERLER

  2. Köy Yollarında Kumlama

Köy Yollarında Kumlama

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez mahallelerdeki yol yapım çalışmalarını sürdürürken köy içi yollarında da yol bakım ve...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez mahallelerdeki yol yapım çalışmalarını sürdürürken köy içi yollarında da yol bakım ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kentin birçok bölgesinde yol bakım ve kumlama çalışmaları devam ederken, köy içi yollarda da bakım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Kargacı Köy yolu ile köy içi yollarda kumlama çalışması yaparken, 500 Evler Mahallesi’ndeki doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, asfaltlama sezonunun sonlarına yaklaşılırken alt yapısı yeni tamamlanan bazı bölgelerdeki yol çalışmalarının yanı sıra, merkeze bağlı köylerin yollarında da bakım ve kumlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Köy Yollarında Kumlama

Başkan Oprukçu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ereğli’de hemen her alanda belediyecilik hizmetini kentin genelinde uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz. Kimsenin cesaret edemediği projelerimizi hayata geçirirken, alt yapısı tamamlanan bölgelerde ve merkeze bağlı köylerimizde yol yapım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Ereğli’de hizmet almamış tek bir köy dahi bırakmama kararlılığındayız. Doğal gaz çalışması yapılan bölgelerde de yol bakım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 500 Evler Mahallemizde de doğal gaz için kazılan yollarda önce kumlama, daha sonra ise yolun oturmasından sonra asfaltlama çalışmalarını yapacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.