1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KOYUN HIRSIZLIĞINA 4 TUTUKLAMA
KOYUN HIRSIZLIĞINA 4 TUTUKLAMA

KOYUN HIRSIZLIĞINA 4 TUTUKLAMA

Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafın titizlikle yürütülen çalışmalar sonucu koyun hırsızları ele geçirildi. Şüpheliler yapılan sorgulama sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A+A-

Ereğli ve bölgemizde yapılan küçükbaş hayvan hırsızlığı olayında 4 kişi tutuklandı. İlçemizde ve bölgemizde meydana gelen küçükbaş hayvan hırsızlığı olayları kapsamında; önceden tespit edilen 54 küçükbaş hayvanın üzerine yapılan çalışmalarda Emirgazi ve Karapınar ilçelerinden tespit edilen 48 küçükbaş hayvanın daha mağdurlara teslimine devam edilmiş, olayla ilgili 1’i yaşı küçük olmak üzere toplam 4 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilmiş, Y.B.K., A.T. ve B.M.E. isimli 3 şüpheli şahıs hırsızlık suçundan E.K. isimli 1 şüpheli şahıs ise hırsızlık malı satın almaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerini,  hayvan yetiştiricisi vatandaşlarımızın emeklerini çalan, onlara sorun yaratan ve mağdur eden vatandaşlarımızın haklı mağduriyetlerini gideren polis ekiplerimizi kutluyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.