1. HABERLER

  2. KROSS ŞAMPİYONU PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

KROSS ŞAMPİYONU PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

İsrail’de liseler arası yapılan Kross Dünya Şampiyonasında grup ikincisi ve dünya beşincisi olan Hafize Ünaler Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i ve...

A+A-

İsrail’de liseler arası yapılan Kross Dünya Şampiyonasında grup ikincisi ve dünya beşincisi olan Hafize Ünaler Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Yedi yıldır kross yapan Ereğli Atatürk Lisesi öğrencisi Hafize Ünaler, İsrail’de yapılan Kross Dünya Şampiyonasında gösterdiği üstün başarının ardından Ereğli protokolünü ziyaret etti. Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i makamında ziyaret eden milli atlete Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Ereğli Atatürk Lisesi Müdürü İbrahim Hakkı Kocataş, Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Kafalı, Beden Eğitimi Öğretmenleri Fati Akyüz ile Veli Ceylan eşlik etti.

Ziyarette Hafize Ünaler’in başarı ile ilgili konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Fati Akyüz, bu başarının bir tesadüf olmadığını söyledi. Akyüz, bu başarının uzun yıllar boyunca sarf edilen çaba ve gayretin bir ürünü olduğunu ifade ederek, bu süreçte maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen’e teşekkür etti.

Milli Atlet Hafize Ünaler ise, Ereğli’yi ve Türkiye’yi dünya çapında temsil etmekten dolayı büyük bir gurur duyduğunu söyleyerek, başarısında emeği geçen hocalarına, ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti. Ünaler şimdiki hedefinin ise Balkan Şampiyonasında Türkiye’ye başarıyla dönmek olduğunu kaydetti.

Milli Atlet Hafize Ünaler’i ve onun bu başarısında emeği olan herkesi kutlayan Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli’yi ve Türkiye’yi dünya ülkeleri arasında temsil eden Hafize’nin kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte STK’lar ve İşadamları tarafından da desteklenmesi gerektiğine işaret etti.

Konuşmaların ardından Hafize Ünaler, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen adına hazırlatılan madalyaları Erden ve Çimen’in boynuna taktı.

Özgüven Milli Atlet’i Ödüllendirdi (alt başlık)

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i de makamında ziyaret eden Hafize Ünaler, Başkan Özgüven tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yoğun programını kısa bir süre iptal ederek Hafize Ünaler ve beraberindeki heyet ile yakından ilgilenen Özkan Özgüven, Belediye Başkanı olduktan sonra almış olduğu en müjdeli haberin ve en güzel ziyaretin Hafize Ünaler tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi. Ereğli’nin eğitim anlamındaki başarısının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki başarısının da azımsanmayacak derecede büyük olduğunu hatırlatan Özgüven, dünya beşincisi olan Milli Atlet Hafize Ünaler’i Cumhuriyet Altını ile ödüllendirirken, öğretmeni Fati Akyüz’e ise çiçek takdim etti.

 

10152509_486792441420333_7687905553163096756_n 10253759_486792438087000_5518063426206631663_n

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.