1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Kümesteki tavuğun altında uyuşturucu ele geçirildi
Kümesteki tavuğun altında uyuşturucu ele geçirildi

Kümesteki tavuğun altında uyuşturucu ele geçirildi

Polisin düzenlediği operasyonda, kümeste bir tavuğun altındaki bölüme gizlenmiş 824 gram metamfetamin ile 38 uyuşturucu hap ele geçirildi.

A+A-

Konya’nın Meram ilçesinde, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kalfalar Mahallesi Ermenek Sokak'taki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip sonrası polis, adrese operasyon düzenledi. Baskında bir kümeste de arama yapıldı. Aramada, bir tavuğun altındaki bölümde 824 gram metamfetamin ile 38 uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait boş şarjör ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin TL'nin de bulunduğu operasyonda S.H. ile C.H. gözaltına alındı. 2 şüpheli, 'uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.

Öte yandan Selçuklu ilçesi Beyşehir Caddesi'nde düzenlenen operasyonda 219 uyuşturucu hap ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Karatay ilçesi Hacıhasan Mahallesi'ndeki baskında da 1 kilo 200 eroin ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı. 5 şüpheli, işlemleri sonrası mahkemece tutuklandı.

v-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.