1. HABERLER

  2. Kurban Kesimi için Belediye Vatandaşın Hizmetinde

Kurban Kesimi için Belediye Vatandaşın Hizmetinde

Ereğli Belediyesi hizmet akışını Kurban Bayramında da sürdürüyor.Kurban kesimi noktasında verdiği kurban kesim hizmeti ile vatandaşları memnun eden...

A+A-

Ereğli Belediyesi hizmet akışını Kurban Bayramında da sürdürüyor.

Kurban kesimi noktasında verdiği kurban kesim hizmeti ile vatandaşları memnun eden Ereğli Belediyesi vatandaşların memnuniyeti ile birlikte taktirini almaya devam ediyor.Zira verilen bu hizmet özellikle kurban kesim için yeri müsait olmayan vatandaşları çok sevindirdi.

Ereğli halkını memnun eden bu hizmette temel amaç kurban kesimini hijyenik koşullarda ve kısa sürede tamamlamak .Belediye aş ocağında ve itfaiyede vatandaşın yoğun ilgisiyle kurban kesiminin deneyimli eller tarafından yapılırken, kurbanını kestirmek için sıra bekleyen vatandaşlar ise kurban kesim şartlarını kendi gözleriyle görüyor , gözlemliyor.

Ereğli Belediyesi aş ocağında ve itfaiye Müdürlüğünde Belediyenin kurban kesim hizmetine ilişkin ilçede bulunan ve ilçe dışından gelen vatandaşlar şunları dile getirdiler ; “ Ereğli Belediyemizi tebrik ediyoruz. Kurban bayramında bizlere böylesi güzel bir hizmet sundular. Burada hem çabuk hem de hijyenik koşullarda kurban kesimi yapılıyor. Böyle bir imkanı bizlere sağlayan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya çok teşekkür ederiz “ derken Ereğli dışından bayram tatili için memleketine gelen Ereğlililer ise

“ Ereğli Belediyemiz vatandaşa güzel hizmet sunuyor. Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun hizmetleriyle birlikte görülüyor ki , Ereğli aldığı Belediye hizmetleriyle Türkiye’deki bir çok il ve ilçeye örnek oluyor. Bayram gününde de kurban kesimiyle halka hizmet veren Belediyemizi tebrik ediyoruz.Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun yolu açık olsun “ diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.