1. HABERLER

  2. Kursiyerlere Sertifikalarını Verdi

Kursiyerlere Sertifikalarını Verdi

Hanımları Açılan Kurslara Davet Eden ÖzgüvenKursiyerlere Sertifikalarını VerdiEreğli Belediyesi tarafından açılan “Ateşte Açan Çiçekler” isimli...

A+A-

Hanımları Açılan Kurslara Davet Eden Özgüven

Kursiyerlere Sertifikalarını Verdi

Ereğli Belediyesi tarafından açılan “Ateşte Açan Çiçekler” isimli çinicilik kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Oğuz Ata Tesisleri El Sanatları Kurs Merkezinde açılan kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını Belediye Başkanı Özkan Özgüven verdi.

Başkan Özgüven bayanlara yönelik açılan çinicilik kursu ile bayanların iş gücüne ve aile ekonomisine katkıda bulunmalarını hedeflediklerini söyleyerek, “Belediye olarak üretime yönelik, istihdam sağlayacak olan bütün kursiyerlerimizi her şekilde destekleme hazırız” dedi.

Bu tür kursların önümüzdeki dönemde artacağına dikkat çeken Özgüven, “Özellikle ev hanımlarını bu tür kurslara çekerek usta öğreticilerden kurs almalarını sağlayacağız. Hazırladıkları her çalışmayı ise değerlendirip aile ekonomilerine katkı sağlamalarına destek olacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Başkan Özgüven tarafından verildi.

Kursiyerler açılan kursun önemli olduğunu ifade ederek, “El becerilerimizi geliştirme ve farklı bir meslek gurubuna dair çalışmaları ortaya çıkarıp sergilememizde bize destek olan Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e teşekkür ediyor, bu tür kursların devamını bekliyoruz” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.