1. HABERLER

  2. Kuşlar Yeni Yuvalarına Kavuştu

Kuşlar Yeni Yuvalarına Kavuştu

Ereğli Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayvanlara yönelik hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Çalışmalarını bu kapsamda sürdüren...

A+A-

Ereğli Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayvanlara yönelik hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Çalışmalarını bu kapsamda sürdüren Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Tesislerine 40 adet kuş yuvası yerleştirdi. İnsan elinin ulaşamayacağı ve kuşların kendilerini güvende hissedebilecekleri uygun yerlere yerleştirilen kuş yuvalarıyla kuşların doğal ortamındaki yaşamlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Ereğli Belediyesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Doğaya ve Canlılara Sahip Çıkıyor

Ereğli Belediyesi’nin öncülüğünde ve malzeme temini ile Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekân Tasarım Alanı Öğrencileri tarafından yapılan ve Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde bulunan ağaçlık alana 40 adet ağaç tipi ahşap kuş yuvası yerleştirildi.

Yapılan çalışmayla öğrenciler ve halkın sosyal projelere dikkatini çekerek öncelikle doğa ve canlılar olmak üzere her konuda proje geliştirilmesi ve işbirliği yapılması teşvik ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.