1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KUTLU YÜKSELİŞ UFKU: MİRAÇ
KUTLU YÜKSELİŞ UFKU: MİRAÇ

KUTLU YÜKSELİŞ UFKU: MİRAÇ

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, Miraç Kandili Mesajı yayımladı.

A+A-

Miraç, erdemli yolculuk, ademiyetten uhreviyete terakki hikayesi, hikmet dolu yolculuk, kutlu tebliğdir.

Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan meşale, maddetenden manene ulaşma zamanı, kardeşlik duygularımızın kaynaştığı gecelerdir.

Semaya açılan ellerin ve yapılan duaların geri çevrilmediği bugünde, dualarımızda her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz, beraberliğimiz tesisi, sağlık, iyilik, barış, dostluk ve hepimizi derinden yaralayan afetler için yer ayıralım.

İnancım ve niyazım odur ki, bu mübarek kandil gecesi, dualarımız kabul olsun, milletimizin desteği ve ilgisiyle her zor durumun altından birlikte kalkalım, yeniden doğrulalım, ülkemizin miracı ve terakkisine hep birlikte şahitlik edelim.

Bu duygularla, Ereğli’li hemşehrilerimizin, büyük Türk milletinin ve Türk-İslam dünyasının Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek zaman diliminde coğrafyamızda meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, milletçe bu enkazın altından en kısa sürede kalkmayı, birliğimizi, dirliğimizin pekişmesini, mübarek Ramazan ayına ulaşmayı diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.