1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kuvvetli Rüzgar Ve Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor!
Kuvvetli Rüzgar Ve Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor!

Kuvvetli Rüzgar Ve Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor!

Yurdumuzun kuzeybatı kesimlerinin Haftasonu öğle saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bu sebeple 02 Nisan Pazartesi günü bölgemize bağlı Konya, Aksaray ve Niğde çevrelerinin sağanak v

A+A-

Yurdumuzun kuzeybatı kesimlerinin Haftasonu öğle saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bu sebeple 02 Nisan Pazartesi günü bölgemize bağlı Konya, Aksaray ve Niğde çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârların Pazartesi günü bölgemiz genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40–70 km/saat) esmesi bekleniyor. Pazartesi öğle saatlerinden sonra rüzgârın kuzey, kuzeybatı yönlerden orta ve yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 02 Nisan 2018 Pazartesi günü yağacağı tahmin edilen yağışlarla birlikte 6 ila 10 derece azalarak mevsim normalleri civarına ineceği, ancak 04 Nisan 2018 Çarşamba günü artarak tekrar mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.