1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. LÜTFEN GÖREVLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYALIM
LÜTFEN GÖREVLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYALIM

LÜTFEN GÖREVLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYALIM

Ereğli polisinin ''korona virüs''e karşı vatandaşlarımızın can güvenliğine yönelik çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Ereğli polisinin ''korona virüs''e karşı vatandaşlarımızın can güvenliğine yönelik çalışmaları, ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürerken bazı kişilerin ise kendi güvenliklerini ve başkalarının can güvenliğini hiçe sayarcasına ve polisin bu çalışmalarına karşı risk oluşturmaları sonucu polisi zor durumda bıraktı.

 22/03/2020 günü saat 19.00 sıralarında, ilçemiz şehirlerarası otobüs terminalinde asker uğurlamasında yaklaşık 40-45 kişilik bir grubun toplandığının haber alan polis ekipleri bu anons üzerine bahse konu yere intikal etmesiyle, söz konusu şahısların korona virüsle mücadele kapsamında alınan bakanlık kararlarına istinaden dağılmalarının gerektiği hususları uyarısı defalarca ikaz edilmesine rağmen şahıslar dağılmamak için polise direnmişler, daha sonra ekipleri ise zor kullanmak zorunda kalmıştır. Kalabalık dağıtılması sırasında grup içerisinden ekiplere mukavemet gösteren ve askere gideceği öğrenilen S. G.  ile Ö. İ. K. isimli şahıslara gerekli adli ve idari işlemlere başlatıldığı ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Lütfen uyarıları dikkate alalım, hepimiz bu toprakların evladıyız güvenlik güçlerimizde bizlerden birisidir. Polisimizi zor durumda bırakmayalım polis'de asker de bu vatan bu topraklar için mücadele vermektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.