1. HABERLER

  2. M.V Prof.Dr. Cem Zorlu, Açık Öğretim Sınavında!...

M.V Prof.Dr. Cem Zorlu, Açık Öğretim Sınavında!...

Ereğli’de Bir İlk Gerçekleşti, Açık Öğretim Sınavında Bir Profesör Millet Vekili?...Prof.Dr.M.V Cem Zorlu, Açık Öğretim Sınavında!...Ereğli’de...

A+A-

Ereğli’de Bir İlk Gerçekleşti, Açık Öğretim Sınavında Bir Profesör Millet Vekili?...

Prof.Dr.M.V Cem Zorlu, Açık Öğretim Sınavında!...

Ereğli’de ilk kez gerçekleştirilen Açık Öğretim Sınavında bir ilk gerçekleşti, Ereğli’de sınava giren yaklaşık 1600 aday arasında herkesin yakından tanıdığı bir sima dikkat çekerken Ereğli’de de bir ilk gerçekleşti, Konya M.V Prof. Dr. Cem Zorluydu o isim.

Uzun zamandır Ereğli’de yapılması için de mücadele veren Zorlu, Vatandaşlardan da takdir kazandı,Açık Öğretim sınavlarını Ereğli de yapılmasında göstermiş olduğu yoğun gayret ve çalışması nedeniyle sınava giren öğrenci ve öğrenci yakınlarından övgü aldı.

Açık Öğretim Sınavına giren adaylardan biriside, AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr.Cem Zorluydu, Zorlu bu azmiyle gençlere güzel bir örnek olmayı da göstermiş olduğu sınavda okumanın yaşının olmadığı gerçeğini göstermiş oldu. Profesör ve Millet Vekili ünvanıyla İlçemiz Ereğli'de ilk defa yapılmakta olan Açık öğretim sınavına Zorlu'nun girmesi Ereğli'de ve Türkiye'de bir ilk oldu.

Zorlu Cumartesi ve pazar günleri yapılacak olan sınava öğrenci olarak bugün ilk sınavına Ereğli Eğitim fakültesinde girerek ter döktü.

Zorlu, Hukuk Fakültesi eğitimini sürdürmeyi hedefliyor M.V Prof. Dr. Cem Zorlu sınavının iyi geçtiğini ise yaptığı açıklamasında belirtti.

Bizler de Zorlu ve sınava giren bütün öğrencilere başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.