1. HABERLER

  2. M. Vekil Aday Adayı Cenk Şölen Edip Yıldız'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu‏

M. Vekil Aday Adayı Cenk Şölen Edip Yıldız'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu‏

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Isparta Eski İl Müdürü Cenk Şölen, Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Isparta Eski İl Müdürü Cenk Şölen, Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin hafta sonu gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurulu sonrasında yönetim kurulu başkanı Edip Yıldız’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.

Edip Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Cenk beyin il müdürlüğü döneminde, hem bölgemiz tarım ve hayvancılık sektörüne hem de bölge insanımıza çok önemli katkıları da bulunmuştur. İnanıyorum ki yapmış olduğunuz bu katkılar önümüzde ki dönemde de yapmayı planladığınız büyük projelerin teminatı niteliğinde olacaktır. Hayvancılığın başkenti olan Konya’mızdan sektörün içinden adayların, bu hizmet yarışında olması bizi de gururlandırdı” dedi.

Cenk Şölen KONYA DSYB’nin diğer il birlikleri arasında farkı bir yeri olduğunu, çalışmalarıyla hayvancılık sektöründe şehrimizi Türkiye’de lider haline getirdiğini vurguladı. Şölen “Güzel bir organizasyonla yine Türkiye’ye örnek olmayı başardınız. KONYA DSYB’nin, üyeleriyle, çalışanlarıyla ve yönetimiyle ne kadar büyük bir aile olduğunu yeniden temaşa etme şansı bulduk. Yetiştiricilerimiz istikrarın devam etmesini istediğini ortaya koydu. Yeni dönemde hiç kuşkum yok ki Birliğimiz büyük yatırımlara imza atacaktır” dedi.

Yıldız, 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde hizmet etme adına hür iradesini ortaya koyan Cenk Şölen’e başarılar diledi. Şölen ise yeni dönemde Edip Yıldız ve ekibine başarılar dileyerek KONYA DSYB’nin bölgemiz için büyük bir kazanım olduğunun altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.