1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MADENİ EŞYADAN ÖRNEK KAN BAĞIŞI
MADENİ EŞYADAN ÖRNEK KAN BAĞIŞI

MADENİ EŞYADAN ÖRNEK KAN BAĞIŞI

İlçemiz Ereğli’de Madeni Eşya Odası Üyeleri ve Yeni Sanayi Esnafı Kızılay’ın ‘Kan Ver’ projesini destekleyerek kan bağışı yapıldı.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Madeni Eşya Odası Üyeleri ve Yeni Sanayi Esnafı Kızılay’ın ‘Kan Ver’ projesini destekleyerek kan bağışı yapıldı.

 Ereğli de Türk Kızılay’ı ve Madeni Eşya Odası Başkanı Arif Demirbaş arasında yapılan işbirliğiyle kan bağışı yapıldı.Sosyal Sorumluluk Projelerinde gösterdiği duyarlılıkla tanınan dikkat çeken Ereğli Madeni Eşya Başkanı Arif Demirbaş örnek bir çalışmaya daha imza attı.

dsc_8070.jpg

''Kan Acil değil sürekli ihtiyaçtır ''sloganıyla hareket eden Türk Kızılay'ı ve Madeni Eşya Odası kan bağışı kampanyası başlattı.Ereğli yeni sanayi sitesinde madeni eşya sanatkârlar odasında Türk Kızılay'ının kan bağışına Oda personelleri yeni sanayi esnafı ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.Ereğli Madeni Eşya Oda Başkanı Arif Demirbaş kan bağışında bulunmanın hayat kurtarmanın yanı sıra sağlık açısından büyük önemi olduğunu ifade ederek:'' Kan, Kaynağı İnsan olan bir maddedir temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir önem taşıyan kan için Kızılay kan bankasına zaman zaman üyelerimiz ve personelimizle destek veriyoruz. Kan bağışında bulunarak birçok insanın hayatını kurtarılmasına vesile olan personelime ve üyelerime çok teşekkür ederim dedi''

SANAYI ESNAFININ İLGİSİ YOĞUN OLDU

Kızılay’ın ‘Kan Ver’ projesine sanayi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Kan vermenin insanlık adına olduğunu ifade eden sanayi esnafı şunları dile getirdi;

Şu anda bu kana ihtiyacı olan insanlar var ve bir gün bizim de ihtiyacımız olabilir bu düşünce de olan her kesimin kan vermesi gerekir. ‘1 Ünite Kan 1 Candır’ o nedenle bu konuda bilinçlenip düzenli olarak kan vermeliyiz bu duygu ifade edilemez insanlarımızın bunu yaşaması gerekir dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.