1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER
MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Ereğli Belediye Başkanı Özkan mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleriyle birlikte Fatih ve Aydınlar Mahalleleri sakinleriyle bir araya geld

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleriyle birlikte Fatih ve Aydınlar Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldiler.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetler için Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e çiçek takdiminde bulundular.

"Mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Sizlerin istek ve taleplerini almak için gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde samimi yaklaşımlarınızla ve takdirlerinizle mutlu oluyoruz. Bizler sizlere hizmet adına bu makamlarda bulunuyoruz. Bu noktada mahallelerimizde önemli hizmetler yaptık. Tabi ki eksikler de var, mahalle sakinlerimizle istişare ederek programlarımızı yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler ortada ve yapacaklarımızın teminatıdır. İhtiyaçlar bitmez bu nedenle hizmete de sınır koyamayız. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Ereğli Belediyemiz ile birlikte aynı çizgide ve her mahallemize aynı oranda hizmet götürmeye devam edeceğiz. İçten ve samimi yaklaşımlarınızdan dolayı siz değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ederim" diyen Başkan Özgüven sözü Konya Milletvekili Halil Etyemez verdi.

Konya Milletvekili Etyemez: "Partimiz çalışmaları ile Ülkemiz son on altı yılda önemli hizmetler aldı. Şimdi terör örğütleri ve onlarla kol kola giren bazı ülkeler hizmetlerin önünü kesmek için uğraşıyorlar. Bunu birçok kez denediler başarılı olamadılar, olamayacaklar. Afrin'deki operasyonda da askerlerimiz muzaffer olacaklar ve misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimiz için güvenli bölge oluşturarak onları topraklarına kavuşturacağız. Kimseye sınırlarımızda terör devleti kurdurtmayız. Bunun yanında hizmetlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz. Ülkemizde birçok önemli projeyi hayata geçiriyoruz, Şehrimizde de uzun yıllar aldığı hizmetin kat kat fazlasını yaptık. Bundan sonraki süreçte de ülkemize, şehrimize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

fatih-ve-aydinlar-mah-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.