1. HABERLER

  2. KONYA

  3. “Maske, Mesafe ve Hijyen Konusunda Daha Fazla Hassas Olalım.”
“Maske, Mesafe ve Hijyen Konusunda Daha Fazla Hassas Olalım.”

“Maske, Mesafe ve Hijyen Konusunda Daha Fazla Hassas Olalım.”

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kapu Cami civarında...

A+A-

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kapu Cami civarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlardan maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında daha fazla hassasiyet istedi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma namazı çıkışı Kapu Camii civarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda tedbiri elden bırakmama talebinde bulunduklarını belirten Başkan Altay, “Konya Valimiz Vahdettin Özkan ile birlikte Cuma çıkışı Kapu Camii civarında esnafımızın ve hemşehrilerimizin Cuma sevincine ortak olduk. Ayrıca, maske ve mesafe konusunda da uyarılarda bulunarak hassasiyet istedik. Konya olarak kurallara uyduğumuz takdirde salgının etkisini en aza indireceğiz inşallah. Uyarılarımızı dikkate alan bütün esnaf kardeşlerime ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tüm şehrimize bereket, sağlık ve huzurlu bir Cuma günü diliyorum.” dedi.

uyari_1.jpg

uyari_2.jpg

uyari_3.jpg

uyari_4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.