1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Meclis üyeleri ve Başkan Oprukçu, Akhüyük Termal Tesisleri’nde kurban kesti
Meclis üyeleri ve Başkan Oprukçu, Akhüyük Termal Tesisleri’nde kurban kesti

Meclis üyeleri ve Başkan Oprukçu, Akhüyük Termal Tesisleri’nde kurban kesti

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin geniş katılımıyla...

A+A-

" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/N83Np8DqaL0" width="560">Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin geniş katılımıyla, Ereğli’nin Yüz akı olmaya aday Akhüyük Termal Tesisleri sahasına çıkartma yaparak çalışmaları yerinde inceledi ve kesilen kurbanın ardından edilen dualara amin dediler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun çok büyük önem verdiği ve Ereğli’nin yüz akı olan Akhüyük Termal Tesislerİ,kesilen kurban ile konuklarını ağırladı. Sahayı gezen konuklar çalışmalardan övgüyle bahsederken, projeye tam not verdiler ve Ereğlimize hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ereğli’ye önemli bir katma değer sağlaması beklenen projeyle ilgili sahada açıklamada bulunan Başkan Oprukçu; “Ereğli’nin ve bölgenin geleceğini şekillendirecek olan çalışmayla bölgeyi şaha kaldıracak olan bu büyük proje; soğuk, kar, kış demeden hızla yol alıyor.” diye konuştu.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun büyük gayret ve çabalarıyla Ereğli'yi şahlandıracak olan proje için Ulusal ve uluslararası alanda ekonomik kalkınmaya katkı sunmaya hazır hale gelmesine sayılı günler kalan Akhüyük Termal Tesisleri insanlara Ereğli ve bölge halkını ağırlamaya devam ediyor. Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Oprukçu, kaynak sahasında 8 adet havuzun yapımının tamamlanmasının ardından kabinlerinde yapımının bitmesiyle birlikte Ereğli’nin her alanda öncü şehir olacağını ifade etti. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin kaderini değiştirecek olan bu büyük projenin başarıyla tamamlanıp başarıyla sonuçlanması içinzaman mefhumu gözetmeksizin hiç emeğini de esirgemeyerek ekiplerle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Bu soğuk havada Akhüyük Termal Tesisleri’nde zor şartlarda emeğini esirgemeden çalışan tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diliyoruz.

akhuyuk-001.jpg

thumbnail_img_0901.jpg

thumbnail_img_0925.jpg

thumbnail_img_0938.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.