1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MEDAŞ ve MEPAŞ Müdürlerinden Gazetemize ziyaret
MEDAŞ ve MEPAŞ Müdürlerinden Gazetemize ziyaret

MEDAŞ ve MEPAŞ Müdürlerinden Gazetemize ziyaret

Ereğli MEDAŞ ve MEPAŞ İşletme Müdürleri gazetemiz imtiyaz sahibi Attila Atmacaya ziyarette bulundular.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde görevli Kurum Müdürleri resmi basın kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Yeni Ereğli ve Ereğli Metro tv sahibi Attila Atmaca ile görüşen MEDAŞ Müdürü Enver Kocabaş ve MEPAŞ Müdürü Veysel Ege, İlçemiz Ereğli’de ki çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Kocabaş ve Ege özelleştirme süreci sonrası yaşanan sıkıntıların son yıllarda çözüme kavuştuğunu ve şehir merkezlerinde yatırımların hız kazandığını, hızlı tren hattı çalışmaları hakkında yapılan hizmetlerle ilgili çalışmaları anlattı. Hızlı tren hattının geçeceği bölgede özellikle elektrik hatlarının yer altına alınması ile elektrik dağıtımının daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırıldığını ifade ettiler. Bu proje ile şehirdeki kötü görüntülerin de önüne geçildiğini söyledi.

Ereğli bölgesinin çok geniş bir alanı kapsadığı belirtildi. 2021 yılında da daha fazla yatırımın Ereğli ile buluşturulacağı konuşuldu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Attila Atmaca ise, MEDAŞ ve MEPAŞ’ın son yıllarda yaptığı yatırımların karşılığının alınmaya başladığını kaydederek, başarılı çalışmaların devamını beklediklerini söyledi. Atmaca, MEDAŞ Müdürü Enver Kocabaş ve MEPAŞ Müdürü Veysel Ege’ye yapılan ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ederek başarı diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.