1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Medya Patronları İstanbul’da Buluştu
Medya Patronları İstanbul’da Buluştu

Medya Patronları İstanbul’da Buluştu

RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

A+A-

RATEM Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğinin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, İstanbul’da çok sayıda Televizyon ve Radyo sahibi RATEM üyelerinin katılımıyla yapıldı.

ÖNEMLİ KARARLAR ALDIK...

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğinin İstanbul’da, gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısına Ereğli Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca’da katıldı. RATEM’in Sevilen ve Başarılı Başkanı Yusuf Gülsoy, Genel Kurul toplantısında yaptığı açıklamasında; Uzun süredir üzerinde çalışmış olduğu projelerini Televizyon ve Radyo sahipleriyle paylaşan Gürsoy, meslektaşlarının yaşadığı sıkıntılı sorunlar üzerinde yapmış olduğu bir birinden değerli çalışmayı RATEM üyesi meslektaşlarıyla buluştuğu genel kurulda anlattı.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğinin tarihinde çığır açacak olan projeleri üyelerine geniş kapsamlı açıklamasında anlatan Başkan Yusuf Gürsoy’un bu değerli projeleri ise üyelerinin tam destek aldı.

Başkan Gürsoy Genel Kurulu takip eden Ereğli Metro tv kameralarına yaptığı konuşmasında, meslektaşlarının yaşadıkları zorlukları bildiğini projelerinin hayata geçirilmesiyle daha rahat bir ortam da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Gürsoy Bu projelerin gerçekleştirilmesiyle çok şeyin değişeceğini söyledi. Gürsoy Metro tv aracılığıyla Ereğli halkına selamlarını iletti.

Bizler ’de gecesini gündüze katarak bu değerli projelerin hayata geçirilmesi için büyük kararlılıkla çalışmalar yürüten RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve ekibini tebrik ediyor ve kutluyoruz.

ratem1.jpg

ratem2.jpg

ratem3.jpg

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.