1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ‘MERHAMET’ EREĞLİ’YE ÇOK YAKIŞTI
‘MERHAMET’ EREĞLİ’YE ÇOK YAKIŞTI

‘MERHAMET’ EREĞLİ’YE ÇOK YAKIŞTI

Çocuklara, dezavantajlı bireylere ve yaşlılara karşı merhameti fotoğraf karelerine sıkça yansıyan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Aydos, Kiraz ve İvriz Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla iftarda

A+A-

Çocuklara, dezavantajlı bireylere ve yaşlılara karşı merhameti fotoğraf karelerine sıkça yansıyan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Aydos, Kiraz ve İvriz Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi ve onlara hediyeler takdim etti.

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-1.jpg

“ONLARA SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Göreve geldiği günden bu yana çocuklara, dezavantajlı bireylere ve yaşlılara karşı özel bir ilgi ile merhametini ve şefkatini onlara hissettiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Aydos, Kiraz ve İvriz Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi ve onlara hediyeler takdim etti. Başkan Oprukçu: “Aileleri olmayan ve çeşitli sebeplerden dolayı ailelerinden uzak kalmak zorunda kalan bu çocuklarımızın en yakını bizleriz. Onlara sahip çıkmak bizim insani, vicdani görevimizdir. Her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız, kapımız onlara her zaman açıktır. Özellikle çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı dürüst ve ahlaklı bir şekilde yetişmeleri geleceğimiz için elzemdir. Gelecekte vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olmaları noktasında ihtiyaçları olan ilgiyi ve alakayı her zaman göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-2.jpg

“ONLARLA BİR ARADA OLMAK MUTLULUK VERİCİ”

Çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğunu dile getiren Oprukçu: “Aziz, mübarek Ramazan’ın güzel bir akşamında çocuklarımızla bir araya gelmek mutluluk verici. Onların her zaman yanındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Bu manada Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’mıza bağlı Aydos, Kiraz ve İvriz Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarımızla bir araya geldik. Onların gözlerindeki bir anlık tebessüm dünyalara değer” dedi.

            Program Başkan Oprukçu’nun çocuklara hediye takdimiyle son buldu.

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-3.jpg

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-4.jpg

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-5.jpg

30.05.2019-merhamet-eregliye-cok-yakisti-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.