1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Meteoroloji 'den Kuvvetli Rüzgar ve Don Uyarısı!
Meteoroloji 'den Kuvvetli Rüzgar ve Don Uyarısı!

Meteoroloji 'den Kuvvetli Rüzgar ve Don Uyarısı!

Meteoroloji Konya 8.Bölge Müdürlüğünden yapılan hava tahmin raporuna göre Bölgemizde  Kuvvetli Rüzgar ve Don beklenmektedir. Meteoroloji müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre

A+A-

Meteoroloji Konya 8.Bölge Müdürlüğünden yapılan hava tahmin raporuna göre Bölgemizde  Kuvvetli Rüzgar ve Don beklenmektedir. Meteoroloji müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre;

                Bölgemiz (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) genelinde kuvvetli rüzgar ve sıcaklık düşüşü beklenmektedir.

                Kar yağışının bugün ve yarın (Cumartesi) Konya’nın doğu kesimleri ile Karaman ve Niğde çevrelerinde hafif olarak devam edeceği tahmin edilmektedir.

                Rüzgarın bölgemiz genelinde bugün ve yarın (Cumartesi) akşam saatlerine kadar kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde eseceği ve yerdeki kar örtüsü ile birlikte zaman zaman tipiye neden olabileceği tahmin edilmektedir.

                Hava sıcaklıklarının 3-6 derece daha azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği ve önümüzdeki hafta ortasına kadar düşüşün devam edeceği, bu sebeple kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceği beklenmektedir.

                Kar yağışı ile yer yer kuvvetli rüzgarın ve buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.