1. HABERLER

  2. Meydanda Bordür Çalışmaları Sürüyor

Meydanda Bordür Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii’nin önündeki alanda sürdürülen meydan düzenleme, kaldırım ve bordür çalışması sürüyor. Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii’nin önündeki alanda sürdürülen meydan düzenleme, kaldırım ve bordür çalışması sürüyor.

 

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii önünde yapılan Devlet Bahçeli Meydanı çalışmalarını sürdüren ekipler, düzenleme çalışmalarına kaldırım, bordür döşeme işlemleri  ve projeye uygun peyzaj çalışmalarına devam ediliyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait ekiplerinde görev aldığı Devlet Bahçeli Meydanı çalışmalarının yeni bölümünde taşların döşendiği alanda oturma gurupları için yapılan düzenlemeler son aşamaya geldi. Ekipler, kaldırım ve bordür çalışmalarını sürdürüyor

Meydanın son düzenlemelerini yerinde inceleyen ve ekiplere proje ile ilgili talimatları veren Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ulu Camii önündeki kirliliği ve tehlikeyi ortadan kaldırırken, yerine oluşturulması planlanan, altı otopark, üstü büyük bir meydan olan projemizi Ereğli’ye kazandırıyoruz. Şu anda projemizde bir aksaklık olmadan ilerleme sürüyor. Bölge araç trafiğine kapatıldı, kaldırım ve bordür döşeme çalışmaları ekiplerimizce döşeniyor. Bu işlemlerin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları başlayacak. Belediye olarak tek bir proje üzerinde çalışmadığımız için ekiplerimiz farklı bölgelerde kendilerine verilen görevleri yerine getiriyor. Ereğli gibi büyük bir kentin ihtiyaçlarına cevap verirken, yeni projeleri hayata geçirmenin de tatlı telaşını yaşamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Oprukçu, meydan çalışmalarıyla ilgili olarak, “Karşılaştığımız her türlü engele rağmen, Ereğli halkı ile birlikte bir çok şeyi başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Küçük imkanlarla, büyük projelere hayat vermenin ne kadar zor olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Bunu siyasi rakiplerimizde biliyor ancak yapılan hizmeti görmemenin, gözünü kapatarak yok saymanın mümkün olabileceğini zannediyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın, kambur haline gelmiş sorunların çözümünü ne iktidar partisi belediyesi, ne de muhalefet belediyeleri çözemedi, aksine yenilerini ekledi. Bizim en büyük avantajımız Ereğli insanının bize inanması ve gözümüzü budaktan sakınmamamızdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.