1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl mesajı
MHP Ereğli Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl mesajı

MHP Ereğli Başkanı Yılmaz’dan Yeni Yıl mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av Musa Yılmaz Yeni Yıl Mesajı yayımladı.

A+A-

2022 yılı, milletimiz ve dünyamız için geçtiğimiz zorlu yıllarının bakiyesi olan bir yıl olarak zihinlerde yerini almıştır.

2022 yılı, Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünün son etabıydı. 2023 yılı, Lider ülke Türkiyesi’nin ve yeni Türk asrının miladıdır.

2022 yılında, Türkiye’nin kalkınmasını, büyümesini, yükselmesini ve sorunlarını aşma mücadelesini sekteye ve akamete uğratmak için teyakkuzda olan ve tetikte bekleyen hain çevrelerin 2023 yılında da rahat durmayacakları aşikardır.

2022 yılında, 2023 yılı hedefleri içerdeki iktidar heveslilerinin ve dışarıdaki Türk ve Türkiye karşıtlarının kutlu yolculuğumuzu kara kampanyalarla, karanlık kumpaslarla ülkemizin önünü kesmeye, engellemeye, hiçbir çevrenin gücü ve nefesi yetişmeyecektir.

2022 yılında Genel Merkezimizin programlarıyla sahaya indik, toplumun her kesimi ile kucaklaştık.

2023 yılında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile birlikte, Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi muteber olacak,  Türkiye Cumhuriyeti yeni yüz yılı ile bölgesinde ve küresel olarak, milli ve stratejik güç olacak, bunu hazmedemeyenlerse, bir kez daha hüsrana uğrayacaktır.

Genel Başkanımızın millet sevdası ve milli duruşunun gereği olarak, paylaştığı samimi uyarıları cevabı 2023 yılında Türk milleti en kalıcı, en okkalı demokratik cevabı sandıkta alacaklar, 2023 vizyonuna kast etmek isteyenler mağlup ve mahcup olacaklardır.

 

İnanıyorum ki 2023 yılında, daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşanacak, Ereğli’mizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Bu dileklerle, başta 1 Ocak 2023’de, ömründe bir yılı daha geride bırakan Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yeni yaşını kutluyor, 2022 yılında şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize, Koronavirüs ve doğal afetler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Türk-İslam aleminin, büyük Türk milletinin, Milliyetçi-Ülkücü harekete gönül vermiş tüm Ülküdaşlarımızın ve değerli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2023 yılında ahir ve akıbetimizin hayır olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.