1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.
MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

30 Ağustos, Büyük Türk milletinin iki asırdır beklenen taaruz muharebesinin ilk zaferi, müstevlilere Anadolu’nun gülizar olmayacağının müjdecisi, varlığı tehlikeye düşmüş bir milletin tüm yükünü omuzlarına alarak milletin azim ve kararını milletin muaveneti marifetiyle muzaffer kılan büyük komutanın dillere destan kahramanlık tarihidir.

"Ordular! İlk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!" emri ise istiklalin parolası, Türk milleti hasımlarının korkulu rüyasıdır.

Türk milleti için Ağustos ayı Zafer ayıdır.

Malazgirt’le yurt kapısı açılmış, Belgrad Savaşı, Mohaç meydan muharebesinde, Kıbrıs’ın fethinde; ülke sathı genişlemiş, Sakarya savaşında şaha kalkılmış, Başkomutanlıkta yurt tutulmuştur.

Büyük Türk milleti zor şartlar altında mücadele etmiş; inancı gülleye, azmi ve vatan sevgisi düşman kuvvetlerinin sayı ve teçhizatına karşı galip gelmesiyle sonuçlanmıştır.

99 yıl önce yapılan bu mücadelelere bizler, Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak tarihi müktesebatımızın her hadisesine şamil, yürekleri farklı atan evlatları olarak büyük kutlu bu mirası ilelebet payidar kılmak için yüce bir andı olan gönülleri tutuşan vatan sevdalılarıyız.

Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muhaberesi’nde kahramanlıkları dillere destan başta büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve Milli Mücadelenin herhangi bir safhasında bulunmuş aziz milletin evlatlarını rahmet ve dualarla anıyor, 30 Ağustos Zafer bayramı’nın milletimizin her alanda bundan sonra büyük Zaferler yaşatmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.