1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’dan Kadir Gecesi mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’dan Kadir Gecesi mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’dan Kadir Gecesi mesajı

Üç ayların başlangıcının ilk manevi günü olan Regaib Kandili ile Allah’a rağbet eden, Miraç Kandili ile yücelen, Berat kandili ile kurtuluşa eren bu gece iştirak ve idrak edeceğimiz Kadir gecesi ile Cenab-ı Allah’ı hak eden kullarından olmayı niyaz ettik.

A+A-

Rahmet, mağfiret ve cehennem azabından kurtuluşumuz olan Ramazan-ı Şerif’in son anlarını yaşadığımız şu zaman diliminde, Cenab-ı Allah’ın izzetinin ve kereminin sonsuz olduğu, inanmış ve iman etmişlerin yakarışlarıyla büyük bir af ve bağışlanma gecesi olan Kadir gecesine ulaşmanın bahtiyarlığını yaşarken, Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda edecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz.

Kadir gecesinde, kullara nimetler sınırsız olarak verilir, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arınır ve iyiliğe sevk edilir.

Bu kutlu vakitlerde, kardeşliğimizin pekişmesi, milletimizin yükselmesi, aziz vatanımızın bekası ve mazlum İslam coğrafyalarının kurtuluşa ermesi için dualarımızda yer açalım.

İnancım ve niyazım odur ki, semaya kalkan ellerimizle ettiğimiz dualarımız kabul olacak, devletimizin varlığı ve terakkisine, mazlum milletlerin ve tüm Türk-İslam alemi esenliği yaklaşacak kurtuluşa erecektir.

Bu duygularla, başta hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyor, aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul görmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.