1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılma’dan, Kadir gecesi mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılma’dan, Kadir gecesi mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılma’dan, Kadir gecesi mesajı

Kadir gecesi, huzur ve rahmetin zirveleştiği, hatalardan dönüldüğü, tövbelerin kabul edildiği, Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlı yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği zamandır;vahiydir.

A+A-

Kadir gecesi, on bir Ayın Sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in habercisi; hüzündür, yeni bir bayrama ulaşmanın habercisidir.

Mükafatların sınırsız ve duaların kabul olduğu bu gecede, dualarımızda devletimizin esenliği, milletimizin huzuru için bol bol dua edelim.

Ümidim ve niyazım odur ki, bu gece hürmetine; Türk-İslam aleminin belini doğrultması, birlik ve bekasını kardeşlik bağlarıyla güçlendirmesidir. Bugün dualarımızda Kudüs’de zulüm gören müslümanlara, Doğu Türkistan’daki mazlum ve mağdur soydaşlarımızla birlikte Türkmeneli’ndeki kardeşlerimiz için olacaktır.

Bu duygularla, bu kutlu gecede semaya kaldırılan ellerin büyük adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların ve ibadetlerin kabul görmesini içtenlikle Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularımla kutluyorum

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.