1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan 10 Kasım mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan 10 Kasım mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan 10 Kasım mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 10 Kasım mesajı yayımladı.

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, büyük Türk milletinin istiklal ve istikbal meşalesi, beka yolbaşçısı, tarihine yön veren, talihine yol açan dünya lideridir.

10 Kasım, Atatürk'ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemli zaman dilimini ifade etmektedir.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletin gönlünde taht kurmuş ve ülküleriyle günümüzü aydınlatmıştır.

Hayatını Türk milletinin bağımsızlığına vakfetmiş ve bu uğurda büyük mücadeleler vererek, Cumhuriyetin ilanıyla sonuçlanacak olan süreçte büyük bir mücadele sergilemiş, büyük devlet adamlığı ve milletimizin önüne düşerek yapmış olduğu önderlik ile Türk ve Dünya tarihine kaydedilen önemli bir şahsiyettir.

Ortaya koyduğu fikir ve idealler, ülkemizin yaşadığı her badirede de daha iyi anlaşılmakla beraber bizlere de ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Büyük Gazi Atatürk’ün azim ve kararlılığı, bizlere yüklemiş olduğu sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri, ortaya koyduğu milli duruş ve planları, benimsemek ve gelecek kuşaklara aktarmak, Türk tarihinin bizlere yüklemiş olduğu en önemli vazifedir.

Bu düşüncelerle, 57 yıllık yaşamına büyük eserler bırakan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, aziz milletimizin kurtarıcı lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. Yıl dönümünde, aziz hatırasını rahmet ve minnet duygularımla anıyor, kendisine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.