1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Açıklama
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Açıklama

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Açıklama

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz'dan Açıklama

A+A-

“CHP İLE DEM EREĞLİ’DE BİRLİKTE DEMLENİYOR”

Aziz Hemşehrilerimiz ve Değerli Partilililerimiz

bugün ilçemiz basınının çoğunun neşretmediği ve sizlerinde yakından şahitlik ettiği Ereğli’nin en işlek caddesi olan caddesi olan Atatürk Caddesinden Atatürk Anıtına kadar olan güzergahta Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığının aracının öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları kapsamında bir yürüyüş ve Atatürk Anıtında ise müsamere gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu kutlama programı kapsamında yürüyüşte Dem parti bayrağının açılması skandalı bizlere bu açıklamayı yapmayı zaruri hale getirmiştir.

CHP İlçe Örgütü, Ereğli’de 1 Mayıs bahane, dem ile demlenmek şahane deyip, Dem parti bayraklarının arkasında yürüyüş yapmış, bu açılan bayraklara müdahale edilmemesi ve yürüyüşte hiçbir şekilde Türk bayrağının olmaması ise tüm bunlara maksatlı olduğu hususunu gözler önüne sermektedir.

Yürüyüş esnasında İlçe Başkanlığımız önünden geçerken “kahrolsun faşizm” sloganı atan faşizanlar bilmelidir ki asıl faşist Türk bayrağını ve İstiklal marşını kabullenemeyen birlikte yürüyüş yaptıkları Dem partidir.

Bunun yanında, yürüyüşün tamamlandığı Atatürk Anıtına dahi Türk bayrağı konulmaması Demlileri sevindirmiş ama onlara istiklal marşı okutulmaya çalışılması Demlileri üzmüştür.

Programın başlamasıyla CHP ve Demlilerinde içinde bulunduğu programda Ata huzurunda müzikli çalgılar çalınması özellikle dağlara gel dağlara müziğiyle oynanması akılsızca sergilenmiş cüretkarlığın, kara bir vicdanda birikmiş kinin, müstemleke tipi aydın vesikası, aymazlığın daniskasıdır.

Bugün Dem Parti ile yapılan “Kent Uzlaşısı” adı altında sinsice ittifak Ereğli’de gözler önüne serilmiştir.

Bunun yanında, CHP Dem’in arkasında yürüyüşe ilçe örgütü sessiz kalmış, ara ara yürüyüşü kontrol etmesine rağmen müdahalede bulunmamış ve bazı basın mensupları da tüm bunlara karşı tek bir söz edememiştir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin bu bölücü ihanete göz yumması söz konusu değildir.

Büyük Türk Devleti ve değerli hemşehrilerimiz CHP’nin beslediği, terör partisi Dem’in oynadığı bu sinsi garabetten ivedi olarak kurtarılmalıdır.

Takdir büyük Türk milletinin ve aziz Hemşerilerimizindir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.