1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ'DAN BAYRAM MESAJI
MHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ'DAN BAYRAM MESAJI

MHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ'DAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar, birlik ve beraberliğin karşılığı, yardımlaşma ve maneviyatın doruklaştığı, büyüklere saygı, küçüklere merhamet duygularının pekiştiği, küskünlüklerin sona erdiği mümtaz ve müstesna zaman dilimini ifade eder.

A+A-

Kurban bayramı ise, Hz.İbrahim gibi adanmışlık, bağlılık ve samimiyet ve Hz.İsmail gibi teslimiyetin ifadesidir.

Allah’ın kes emriyle kurban ibadetlerimizle yerine getireceğiz ama Müslümanların ibadeti olan kurbanı milletimiz hakkında alçak niyetli hesaplara kurban ettirmeyeceğiz. Yapacağımız Kurban ibadetiyle, malum salgın ve birçok musibetin üstesinden geleceğiz.

İnancım ve temennim odur ki, bu mübarek kurban bayramı tüm Türk ve İslam alemine ilmek ilmek işlesin başındaki musibetleri en kısa zamanda alsın, mazlumların kurtuluşu olan milletimiz şahlasın dünyaya kalıcı barış ve huzuru tesis ederek tüm dünyaya her gün bayramı yaşatsın.

Bu duygularla, kıymetli hemşehrilerimizin, bu güzel cennet vatanın müdafaasında toprakla birleşen tüm dava şehitlerimizin ve vatan şehitlerimizin eli öpülesi anne ve babaları olmak üzere, tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban bayramını kutluyor, bayramın milletimize birlik, dirlik ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Av. Musa YILMAZ- MHP Ereğli İlçe Başkanı   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.