1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı

Berat Kandiliyle, haftalar sonra kavuşacağımız Ramazan-ı Şerifini manevi iklimini günden güne daha fazla hissetmekteyiz.

A+A-

Berat kandilinde, gönül yapmak yerine yıkanlara, kalp onarmak yerine kıranlara, muhabbetle dostlukla ve kardeşlikle muamele yapmak yerine gıybet ve gafletle vakit geçirenlere Allah'ın izni ve inayetiyle fırsat vermemeli, vicdan muhasebesi, kalp sorgulaması yaparak gönüllerin birleşmesi sağlanmalı, manevi yaraların sarılması, buhranların, yaşanılan krizlerin teşhis ve tedavisi, Türk-İslam alemini çevreleyen ağır meselelerin hafiflemesi, akan gözyaşlarının dinmesi, feryat ve hüzünlerin son bulması yüce Allah'tan en büyük temennimdir.

Temennim ve niyazım odur ki, bu mübarek gecede, Cenab-ı Allah üzerimizden rahmet, bereket ve himmetini esirgememesini, hikmet ve hidayetine üzerimizden eksik etmemesini, dualarımızla bizleri bağışlanmasını umut ediyorum. Yüce Allah beratımızı sağından verilenlerden eylesin.

Bu duygularla, hemşehrilerimizin, büyük Türk milletinin ve tüm Türk-İslam coğrafyasının Berat Kandili’ni canı gönülden kutluyor, bu gecenin aziz milletimizin ve Türk-İslam coğrafyasının beratına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

008c5a75-a013-4caf-9336-969125a96d19.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.