1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Cumhuriyet, hakimiyet’in, hükmün, hükümet hakkının koşulsuz, şartsız millete aidiyetine tescilidir.

Gazi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 22 Mayıs 1919 tarihli raporunda, “Millet, millî hakimiyet esasını ve Türk milliyetçiliğini kabul etmiştir. Bunun için çalışacaktır.” demek suretiyle milli iradeyi işaret ederek, milletin kaderini çizmiş, tasdik etmiştir.

Bu tasdikle, büyük Gazi büyük Türk milletine ebediyete kadar yaşayacak büyük bir armağan bırakmıştır bu armağan ilelebet ve payidar kalacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, büyük mücadelelerin, fedakarlıkların ve kahramanlıkların destanıdır.

Cumhuriyet’imizin bir asırlık zaferine bir yıl kala, Türkiye’nin yükseliş çabası her türlü engellemeye rağmen Liderimiz, Önderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 2023 Lider Ülke Türkiye Vizyonu ve Cumhur İttifakıyla birlikte mücadelesi neticesinde sonsuz yükselişimiz kararlılıkla devam edecek, Cumhur ile Cumhuriyet ayrılmamak üzere kucaklaşacaktır.

Allah’a şükürler olsun ki, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak bizler, 2023’te Liderimizin etrafında kenetlenecek, fikri, vicdanı ve irfanı hür ülküleriyle, milleti tefrikadan tevhide yönlendirecek, milli değerlerimizi koruyup ve yaşatacak, milletimizin gönlüne ilmek ilmek işleyeceğiz.

Bu uğurda mücadele eden, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Ülkü arkadaşları olmak üzere, beka mücadelemizde şehit düşen Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık sıhhat ve afiyetler diliyor, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyorum.

63d70c20-7bde-4356-914b-e7df838e89ae.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.