1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Kurban Bayramı Mesajı
MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Kurban Bayramı Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Yılmaz’dan Kurban Bayramı Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz yayımladığı mesajla kurban bayramını kutladı.

A+A-

Değerli hemşehrilerimiz, bir Kurban Bayramı'na daha vuslat etmenin ve üzerimize düşen nafile bir ibadeti yerine getirmeyi beklemenin hazzını milletçe, gönül ve kültür coğrafyalarımızda idrak etmeyi beklemenin bahtiyarlığını yaşıyoruz.

İdrak ettiğimiz Kurban Bayramıyla saf ve safhalarımız sıklaşacak, kardeşlik bağlarımız pekişecek, milli ve manevi hissiyatımız daha da sağlamlaşacaktır.

Kurban, Allah’a yaklaşmak, Allah rızasına ermek, Hz. İbrahim gibi adanmışlık, Hz. İsmail gibi teslimiyet, kulun Allah için her şeyini feda edebilecek olmasıdır.

Kurban ibadetimizi yapacağız milletimizi, kardeşliğimizi ve bekamızı kurban etmek isteyenlere fırsat tanımayacağız.

Temennim odur ki, yeni Türk asrı ve Lider Ülke Türkiyesini ihya ve inşa ettiğimiz bir dönemde, büyük umutlarla karşıladığımız Kurban Bayramı’nın kararlılığımızı kamçılaması, birliğimizi ve dirliğimizi sağlamlaştırması başlıca arzumdur.

Lider Ülke Türkiye’sinde ülkemiz, sosyal dokusu, siyasi direnciyle her türlü badireyi kısa sürede püskürtecek mekanizmaları geliştirecek, kumpasçıların kumpaslarını ıskartaya çıkacak, her türlü kara kampanya ve karanlık senaryo yırtıp atacaktır.

Beklentim ve niyazım odur ki, keseceğimiz kurbanlar, yapacağımız ibadetler, şu an da Haç ibadetini yerine getirmek maksadıyla kutsal topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabulü ve yapılan dualar hürmetine bayramın Türk- İslam coğrafyalarına hasretini çektiğimiz güzel ve huzur dolu günlere esenlik ve dirlik getirmesidir.

Kurban bayramı vesilesiyle birçok hemşehrimiz ve yurttaşımız tatil, akraba ve aile ziyareti gayesiyle yola çıkacaktır. Bu anlamda herkesi kurallara uymaya, trafikte sabıra ve özenli davranmaya, birbirimizin hak ve hukukuna saygılı olmaya davet ediyorum. Trafik kazaları sebebiyle mutluluklarımızın yerini hüzne dönmesin, sevdiklerimiz aramızdan ayrılmasın.

Bu halisane niyetlerle, gönül ve kültür coğrafyalarımızda dili, kökeni, mezhebi ne olursa olsun başta tüm vatandaşlarımızın, Ereğli’li hemşehrilerimizin, şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyor, yapılacak kurban ibadetlerinin Yüce Allah nezdinde kabul ve makbul olmasını temenni ediyorum.

Bayramımız kutlu olsun, Yüce Allah aziz milletimizin yüzünü güldürsün, istikametini sıratı müstakim eylesin, yar ve yardımcısı olsun.

29dc0443-5a43-4e77-bfca-88dc96184830.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.